Máte dotazy k aplikaci? Zde najdete odpovědi!
Registrace probíhá v mobilní aplikaci a vyžaduje e-mail, heslo a potvrzení.
Ano, uživatel musí souhlasit se Všeobecnými obchodními podmínkami a Zásadami ochrany osobních údajů
Heslo si můžete obnovit zadáním e-mailu. Odkaz pro změnu hesla obdržíte do e-mailu.
Účet lze smazat v aplikaci po potvrzení v dialogu.
Jako registrovaný uživatel můžete vytvořit poptávku pomocí tlačítka. Musíte vyplnit název, popis, adresu a vybrat kategorii (např. Logistika, Řemeslné práce).
Povinné jsou název , popis a adresa.
U detailu poptávky najdete tlačítko pro nahlášení. Vyplníte důvod a nahlášení se odešle do administrace.
Ano, na detailu poptávky je tlačítko pro editaci a editovat bude možné všechny údaje.
Musíte si vyplnit veřejný profil pracovníka. Vyžaduje to povinně profilovou fotografii , jméno a příjmení , e-mail , telefon , adresu a kraj , a popis.
Ano, každý, kdo si vyplní profil pracovníka, musí zaplatit předplatné, které je řešeno pomocí IN APP PURCHASES.
Pracovníkovi se kontaktní údaje zákazníka zobrazí pouze v případě, že byl na danou poptávku vybrán.
Hodnotit vás může pouze zákazník, který si vás vybere na svou poptávku a po dokončení práce. Hodnotí se parametry jako domluva, spolehlivost, komunikace, cena/výkon a preciznost.
Registrace jsou oddělené a slouží různým účelům. Uchazeč vyplňuje své osobní údaje, kvalifikaci a jazykové znalosti a může nahrát potřebné dokumenty, jako je občanský průkaz, pas nebo vízum. Firma zadává své identifikační údaje (IČO, DIČ), kontaktní adresu, popis činnosti a velikost společnosti.
Každá nově registrovaná firma je nejprve označena jako „neověřená“. Pro zajištění bezpečného a důvěryhodného prostředí je nutné, aby profil prošel ručním schválením administrátora. Do té doby je účet v režimu “čekání na ověření” a nabídky nelze zveřejňovat.
Mapa nabídek je dostupná zdarma pro všechny návštěvníky webu. Pro reakci na konkrétní nabídky, nebo projevení zájmu je však nutná registrace a přihlášení.
Nahrané dokumenty jsou v systému zabezpečené a přístupné pouze firmám, se kterými navážete přímý kontakt prostřednictvím platformy.
Hodnocení lze udělit až ve chvíli, kdy obě strany v systému potvrdí stav „Domluvili se“. Každý uživatel může druhou stranu ohodnotit jednou za určitou spolupráci a to formou 1 - 5 hvězd a komentářem.
Platnost nabídek není časově omezena. Nabídka zůstává aktivní, dokud ji firma sama neodstraní. Poté se přesune do sekce „expirované“, kde už není možné navázat novou komunikaci.
Ano, firma může zahájit komunikaci s uchazečem, ale až ve chvíli, kdy uchazeč projeví zájem o nabídku kliknutím na tlačítko „Mám zájem“. Tím se aktivuje možnost vzájemného chatu.
Komunikace může mít tři stavy: „Řeší se“ (probíhá aktivní jednání), „Domluvili se“ (dohoda o spolupráci nebo ubytování) a „Nedomluvili se“ (ukončeno bez dohody). Stav nastavuje firma.
Firma musí schválený profil administrátorem a zaplacené předplatné. Platba probíhá formou in-app nákupu a je vyžadována po schválení profilu, ještě před zveřejněním prvního inzerátu.
Na přihlašovací stránce je možné využít funkci “obnova hesla”. Stačí zadat váš registrační e-mail, na který obdržíte odkaz pro jeho reset. Po kliknutí si můžete nastavit nové heslo.